Friday, October 31, 2008

keLiru..

aku x tawu aku ni sbenanye kenape....aku ni melampau ke?ade org terase dgn aku ke?or aku yg trase dgn seseorang tp aku xtahu nk ckp mcmne..
ade org tipu aku ke?or aku yg tipu org?tp kn,ape yg aku tipu?
hmmmmm...keliru2..kawan2 baikku buat lawak,xpnah aku x gelak..
tp nape arini tibe2 aku xboleh nk gelak sgt...nape yeh?
aku moody ke??tp pasal ape?
aku pon x tahu...
keliru kn?
mmg aku happy ngan idup aku skang ni..
tp btol ke aku happy?
kalo happy,nape mcmni?
tp aku mmg happy..
tp...
keliru x?
aku risau pasal exam ke?tp still ade mase nk study..
aku pnat sgt ke?tp aku just buat assignment je arini..
nape ngan aku ek?
adehhhh..
aku ngah sedih ke?tp aku rase xde ape yg nk sedih2..
aku sunyi ke?tp aku ade fam,bestie n dia..
smuanye cukup..ape lg?
keliru x?
adehhhh..nape ngan aku nih..
by:
yaya

1 comment:

fowfow said...

listen..
aku pon feel macam tu now..
and aku tau..
ko btol ker happy ya??
jgn wat2 happy ok..
aku xhappy macm dlu dah skang..
to be honest ok..
aku xske aku skang..