Friday, October 17, 2008

FRIENDS..

Gamba ni di lukis oleh raksasa hihiy..pic ni dilukis 5 org termasuk aku..aku syang doang ni sbb doang ni bkn PLASTIC!doang ni sempoi giler beb!!ahaa!!si sengal yg x agak..
n dr kecik rasenye mcm xpnah rase malu.keke..ni la kawan2 baik aku skang kat penang..
aku enjoy kawan ngan doang sbb doang ni je yg boleh buat aku lupe masalah2 negare yg
ade dalam pale hotak aku ni.agak2 r hiy lukis pic aku..badan aku yg agak sehat ni ko lukis mcm lidi..ahaa
dlm gamba ni,:
  • mamaQ: maq ni slalu aku mesti dnga suare dye dulu,baru aku nmpak dye..kahkah..sbb suare dye rock n roll.dye skang da agak insaf.kot!ahahhaa...dye lah kepale chaos n salahkn dye di atas kekecohan yg kitoang berlime da buat..ahaa..tp,dye baik sbnanye..dye slalu backup akuh!ahahahahaha..
  • FoFo: fo ni pulak minah blurr yg sempoi..dye ni mmg stoner sejati r...kepale dye mmg gile masuk air..ape2 pon yg dye cakap,mesti lain kedengarannye..ahaa!!itulah fofo..ahaha...n dimane ade dye,di situ ade aku..kehkeh..ko seorang kawan yg baik ar foo...ahaaa.
  • hihiey: dye ni mmg minah x reti cover tahap magkok tingkat laa..ahaa...dye ni mmg slalu start kekecohan..ahaha..n kekecohan yg dye buat tu mmg menjadi je..xpnha lg x jd...ahaa...n dye sgt2 direct..kehkeh..muke mmg xde prasaan punye org..keke..tiade dye,tiade kekecohan..keke..
  • Ash: ash ni sgt lembot orgnye...sopan n style taw...dye sgt baik n mcm kakak kitoang..ahaha..dye slalu malu kalo kitoang buat bende2 bodo padahal dye pon join buat bende tuh..hey hey..dye sgt suke niger tyle..kekke..sempoi r lu ash..
  • yg ujung tu akuh la orgnye...aku x la sekurus mcm tuh..ahaaa..lukisan ni byk menipu tp ciri2 tu x lari la..ahaaa...kwn2 aku ni smua cukup sifat sbenanye..keke..termasuk kucing fofo tuh..ahaa..
  • **ni la mereka yg aku sayang dalam dunia baru akuh ni..hoho***

2 comments:

hehey ismail said...

holla bracho,hihiy in da house..wewitt,
after this lukisan ak tuh misti ramai orang nak beli..gahaha:)

yAyA~~ said...

hahaha..tu lah pasal hehey oi..kekeke...mahal tuh..kahkah..