Thursday, November 5, 2009

hmmm..apa yg anda rasa.

1. kalo awak mkn pedas or mkn mase panas,hidung awk berpeluh tak??awk rase cute ke?
to mamaq: jawab ni maq..

2.kalo awk tgk magazine yg penuh dgn fashion,awk nk berubah jd ape??
to fofo: jwb ni fofo..

3.bila hamie dtg nabti,agak2 die kene bahan apa ye?
to hihiy: jawab ni hiy..

4.kalo anda mentalbre sbb frust akn sesuatu,ape awk akn buat?

5.kalau awk dah mkn,tp awk rase nk mkn lg..tak rase nk muntah ke?

6.kalau awk rase penta tp awk boring..tp awk malas nk keluar..awk nk pakse diri awk buat ape?

7.kalau awk ni boleh bercinta dgn sesiapa aje,awk nk bercinta dgn sape?

8.if awk ni famous and rase diri awk ni cantik sgt sgt,dgn siapa awk nk kawan?

9.if dalam dompet awk ade rm20 utk 2 minggu,ape awk nk buat?

10.if awk rase satu bende tu susah sgt nk buat,tp awk kene buat..
ape awk nk buat?

11.awk ade 'something' special tak?

tolong jawab yah!!

BY:
YAYA

2 comments:

fowfow said...

kalau saya nak tuka fashion baru, saya nak jadi rockstar versi maya karin!

yAyA~~ said...

tlg la....fazura ngn maya same taraf kot...ahahhaha