Sunday, November 1, 2009

hello!! hello!!!

wahai lelaki yg tak sedar diri..
ade la satu laki ni...
aku pernah kenal dia..
bodoh nk mampus..
berlagak nk mampus..
aku dah tak kawan dgn dia..
then dia mcm nk gila fitnah aku mcm2..
then now,ex dia bgtahuu semuanya..
ahahaha..
kantoi!!!
ckp yg dia buat mcm2 kat aku la ape laaa...
sorry sikit,mak aku aja aku berdikari boleh dapatkn semuanya sendri!!
so,jgn nk poyo ckp ko sara aku la bodoh..

aku dah tak nak,maksudnye tak suka!!


WAHAI SOULSISTERS!!!
AKU PERLUKAN JAWAN MU UTK SOALAN2 ni..


1. org tu ckp sorang2 dalam fon..kononnya ade bisnes besar nk mampos...then aku nampak dr tepi telinga dia,dia ckp sorang2 & takda sapa pon yg ckp dgn dia..

soalan= gila ke tak??

2.dia ckp bapak dia kaya sangat sampai boleh berhentikn mana mana org yg kerja..PM pon tak boleh buat mcmtu laa..

soalan= apa masalah dia?

3.bila orang sound dia & ckp yg dia tu teruk,dia ckp nk saman org tuh..ahahaha..
yg ni,KLAKA!!

soalan=dia artist ke??

4.bkn main lg kutuk orang pakai CK .kononnye LV tu lg bagus.padahal dia pon purse pakai GUESS je.

soalan= dia tak tahu ke yg LV tu speciality dia barang yg mcmna??

5.dia ckp yg bapaknya ada beratus ekor kuda yg dibela..
ahahahhahahahaha..tp takde pulak bapak dye masuk tv.ahaha.then kantoi yg ade org bace msg ckp dia mintak rm150 tp bapak dia ckp takda duit.

soalan= malu ke jd sederhana??kalo kaya pon,low profile je tak boleh ke?


6. soalan= list kn penyakit yg mungkin dia ada:






TERIMA KASIH.
BY:
YAYA


4 comments:

fowfow said...

lempar bontot yang berlumuran taik kat die!!
soalan satu sampai lima jawapan semua sama = hantu raya tercekik biji betik.

yayalah said...

gila babi la mamat tuh...babi pon x belagak cmtuh..

wobot said...

uih.
nih kes bahaya tahap rempit doe

yAyA~~ said...

hahaha..tahu xpe!!mcm ape je kn??
ape yg dia pikir sbnanye kn?